mr. H.J.G. Heijen

mr. H.J.G. Heijen

Amsterdamse Meesters

Over de advocaat

mr. Herman J.G. Heijen is een ervaren advocaat die sinds 2000 zijn klanten bijstaat.

Hij wil winnen! Gevoel voor details en persoonlijke betrokkenheid kenmerken zijn stijl. Herman is een scherp onderhandelaar, pragmatisch maar ook kritisch. De klant wordt zeker niet naar de mond gepraat. Samenwerking met klanten en een goed resultaat staan centraal. Relativering van zaken, soms met een dosis humor, en inlevingsvermogen acht hij belangrijk voor een goed eindresultaat.

Herman helpt u graag als uw uitkering is beëindigd, uw aanvraag is afgewezen, u wordt gekort op uw uitkering of indien er (een vermoeden van) fraude in het spel is en er een uitkering wordt teruggevorderd.

Veel ervaring met uitkeringen
Herman heeft veel ervaring met de volgende uitkeringszaken:

 • bijstandsuitkeringen van de gemeente (Participatiewet)
 • uitkeringen van het UWV (WIA, WAO, WW, Wajong, ZW);
 • uitkeringen van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) zoals AOW, Kinderbijslag.

Tegen gemeentes en uitkeringsinstanties trekt hij ten strijde door snel een bezwaarprocedure voor u te starten. Vaak wordt tegelijkertijd met het bezwaar een voorlopige voorzieningenprocedure bij de rechtbank ingediend om een voorschot op de uitkering te krijgen.

Een (hoger) beroepsprocedure kan uiteraard ook.

Het streven is om binnen één dag de procedure te starten. Zo verliest u geen kostbare tijd want het is moeilijk genoeg als u plotseling geen inkomen heeft.

Neem contact op met Herman Heijen.

mr. H.J.G. Heijen is advocaat bij Amsterdamse Meesters.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.