Mr. S. Ö. Zengin

Mr. S. Ö. Zengin

ASD Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Shevin Özge Zengin is advocaat en partner bij ASD Advocaten. Haar praktijk bestaat uit cliënten die zich tot haar wenden voor bijstandszaken, jeugdrecht, letselschade en onderwijsrecht.

Geboren en getogen in Nederland, verhuisde Shevin op haar dertiende leeftijd naar Turkije waar ze in Antalya haar VWO-diploma behaalde op een gerenommeerde Engels- en Turkstalige privé high school. Ze keerde terug naar Nederland na die opleiding voor haar universitaire studie. Shevin behaalde aan de Universiteit van Leiden zowel haar bachelor (2013) als haar master (2015).

Shevin kan getypeerd worden als een doortastend advocaat met de intuïtie en creativiteit van een ondernemer. Wanneer er een redelijke kans op succes is, dan haalt Shevin alles uit de kast voor het ultieme resultaat. Tegelijkertijd zijn de adviezen van Shevin altijd gebaseerd op een gezonde dosis realisme.Mr. S. Ö. Zengin is advocaat bij ASD Advocaten in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.5

Over ons

Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.