mr. C.H. van den Berg-Klijbroek

mr. C.H. van den Berg-Klijbroek

C.H. van den Berg Advocatuur

Alkmaar

Over de advocaat

Mijn naam is Claudia van den Berg-Klijbroek. Ik ben sinds 2015 ondernemer en advocaat.

De jungle aan Europese, nationale en regionale regelgeving ontwikkelt zich razendsnel, vanuit de politiek wordt van alles geroepen en de burger moet het allemaal maar bijbenen en aan alle regels voldoen. Mijn ambitie is het begeleiden van mensen bij het nemen van de juridische hobbels op het gebied van sociale zekerheid, mensenrechten en vreemdelingen- en vluchtelingenrecht. Goed luisteren, toegankelijk zijn en de tijd nemen voor mijn cliënten vind ik erg belangrijk en vormen samen met mijn kennis en doortastendheid de basis van mijn praktijk.

Mijn kantoor is gevestigd in Alkmaar maar er is tevens een spreeklocatie in Badhoevedorp. Zo is mijn kantoor goed bereikbaar voor zowel de regio Noord Holland Noord als de regio Groot-Amsterdam.

Naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels en een beetje Spaans.mr. C.H. van den Berg-Klijbroek is advocaat bij C.H. van den Berg Advocatuur in Alkmaar.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.5

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.