mr. Tom de Heer

mr. Tom de Heer

De Heer Advocatuur

Amsterdam

Over de advocaat

Direct na het Gymnasium koos Mr. Tom de Heer voor de studie rechtsgeleerdheid aan Universiteit van Utrecht. Hij studeerde af op het onderwerp ‘Male victims: Human Trafficking’.

Reeds op jonge leeftijd wist mr. De Heer dat hij advocaat wilde worden. Hij is dan ook een gedreven, ambitieuze advocaat in Amsterdam die met niets minder genoegen neemt dan het maximaal haalbare resultaat. Zijn kernwaarden zijn: klantgerichtheid, vertrouwen en kwaliteit.

Mr. de Heer begon zijn loopbaan in Kaapstad, Zuid Afrika. Bij Abrahams Kievits Attorneys stond hij in een Class Action Lawsuit goudmijnwerkers bij, welke ten gevolge van slechte werkomstandigheden tuberculose en/of silicose hadden opgelopen.

Inmiddels kan Mr. de Heer zich beroepen op een deugdelijke expertise op het gebied van het bestuursrecht en is hij de onbetwiste specialist op het gebied van bijstandsuitkeringen (WWB), Ziektewet, Wajong en de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO)

Mr. de Heer is lid van de VSA (Vereniging Sociale Advocatuur).mr. Tom de Heer is advocaat bij De Heer Advocatuur in Amsterdam.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.