mr. B.W.N. van den Oever

mr. B.W.N. van den Oever

Versteegh c.s. Advocaten

Over de advocaat

Heeft u een advocaat nodig die voor de volle 100% voor uw zaak gaat? Dan moet u bij Bianca van den Oever zijn. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden en is daarna beëdigd als advocaat.

Sindsdien heeft zij al talloze cliënten – succesvol – bijgestaan. Mr Van den Oever is gespecialiseerd in het bestuursrecht, en dan met name in het Sociale Zekerheidsrecht. Zij voert veel procedures tegen de gemeente en weet hoe ze het beste resultaat voor u kan behalen. Cliënten zijn altijd tevreden en waarderen met name haar deskundigheid, betrokkenheid en haar directe aanpak. Zij neemt de zaak volledig van u over en kijkt samen met u wat voor u het beste is. Is uw aanvraag voor een WW-uitkering afgewezen en weet u zich geen raad meer? Ook in procedures tegen het UWV kan Mr van den Oever u bijstaan. Mr van den Oever spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels.

mr. B.W.N. van den Oever is advocaat bij Versteegh c.s. Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.