mr. M. Meijer

mr. M. Meijer

Meijer & Sarin Advocaten

Over de advocaat

Mr. M.J. Meijer is ruim 30 jaar actief als advocaat in Haarlem en omgeving. Hiertoe hebben zeer veelvuldig uitkeringsgerechtigden via zijn hulp toch die (bijstands)uitkering hebben verkregen waarop recht was.

Bezwaar loont zich vaak! Dit ook in terugvorderingen indien zo mogelijk teveel aan kindgebondenbudget/ zorgtoeslag/ huurtoeslag of andere inkomensondersteunende uitkeringen zou zijn ontvangen. Zo ook mr. Meijer veel gedupeerden bijstaat indien na eigen pogingen daartoe een bezwaar wordt afgewezen en beroep binnen de termijn van meestal 6 weken na de beslissing op bezwaar nog openstaat. Hierbij profileert mr. Meijer zich als: special generalist.

mr. M. Meijer is advocaat bij Meijer & Sarin Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.