mr. M. Arnold

mr. M. Arnold

Van Lelyveld Advocaten

Over de advocaat

Marten is een geboren en getogen Groninger en studeerde dan ook aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2012 is hij beëdigd als advocaat. Marten voert een brede praktijk, waarbij de nadruk ligt op het personen- en familierecht en het strafrecht.

Op een empathische, krachtige en gedreven wijze streeft Marten het beste resultaat na, waarin transparantie en duidelijkheid voorop staat. Het uitgangspunt in zijn dienstverlening is dat het voor u begrijpelijk en inzichtelijk is wat er gebeurt in uw zaak. Met een pro-actieve houding geeft hij u het gevoel dat u uw problemen in vertrouwen en met gemoedsrust kunt overdragen.

Vanuit de wens zijn kennis verder te verrijken is Marten in maart 2017 gestart met de specialisatieopleiding personen- en familierecht (vFAS). Sinds voornoemde datum is Marten dan ook toegelaten als aspirant-lid van de vFAS (Vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsmediators).

mr. M. Arnold is advocaat bij Van Lelyveld Advocaten.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.