3M Advocaten

3M Advocaten

Nijmegen

Over het kantoor

Bij 3M Advocaten werken drie advocaten samen: M.A. Wellen (Marjo), J.M.A.P. van Pul (Marjolein) en M.C. van der Meij (Marion).

Een advocaat die goede rechtshulp wil verlenen, kan niet op alle rechtsgebieden kwalitatief goede rechtshulp verlenen. Daarom hebben wij alle drie gekozen voor een aantal rechtsgebieden. Met onze specialisaties vullen wij elkaar aan. Wij staan u bij wanneer u als particulier juridische hulp nodig heeft op het gebied van huurrecht, familierecht, verschillende uitkeringen en voorzieningen, arbeidsrecht, consumentenrecht en schuldsanering (WSNP). Door de kleinschaligheid van ons kantoor zijn de lijntjes kort en is de sfeer informeel.

Wij voelen ons bij uw zaak betrokken en willen kwalitatief goede rechtshulp betaalbaar en laagdrempelig houden. Wij komen voort uit de sociale advocatuur en de vakbond. Wij zetten ons in voor particulieren met lagere inkomens, met rechtzoekenden die zich in een maatschappelijk ongelijke positie bevinden ten opzichte van de overheid.

Uw belang staat voorop en uw rechtsvraag of rechtsprobleem staat centraal. Daar hoort een goede communicatie bij. Daarom vinden wij een persoonlijke aanpak van uw zaak belangrijk en geven u altijd eerlijke informatie over uw kansen en de eventuele financiële risico’s die u loopt. Wij informeren u in iedere fase over alle ontwikkelingen in uw zaak. De advocaat die uw zaak behandelt is uw vertrouwenspersoon en is uiteraard tot geheimhouding verplicht.

Als we uw geschil zonder procedure kunnen oplossen, heeft dat onze voorkeur. Maar als dat niet lukt, zijn we niet bang om een gerechtelijke procedure te starten.

Wij houden onze rechtshulp voor iedereen betaalbaar. Dat kan ook, omdat we ons hebben gespecialiseerd. Overbodige luxe blijft buiten de deur en onze kantoorkosten zijn laag. Wij bespreken met u of u in aanmerking komt voor een zogeheten toevoeging. Dat wil zeggen dat u uw rechtsbijstand financieel vergoed krijgt. Daarover vindt u ook informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org.  Komt u niet voor een toevoeging in aanmerking, dan berekenen wij een redelijke uurtarief. Wij brengen u geen kantoorkosten in rekening. Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, bent u vrij om zelf een advocaat te kiezen.

Ons kantoor voldoet aan de kwaliteitsnormen van de Nederlandse Orde van Advocaten. Wij zijn lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland.

3M Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Bureau Bezwaar Uitkeringen advocatennetwerk .

Blogs van dit kantoor

Dit kantoor heeft nog geen blogpublicaties

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.