De Back & Sopacua Advocaten

De Back & Sopacua Advocaten

Rotterdam

Over het kantoor

De Back & Sopacua Advocaten is een betrouwbaar, deskundig, pragmatisch en laagdrempelig advocatenkantoor in Rotterdam dat zich toelegt op de algemene rechtspraktijk. Het kantoor wordt bemand door Joost de Back en Jiri Sopacua.

Joost en Jiri hebben elkaar leren kennen toen zij als advocaat werden beëdigd. Door hun gedeelde kijk op verschillende aspecten van zowel de advocatuur als de maatschappij ontstond al snel een vriendschap tussen deze twee heren, hetgeen uiteindelijk ook heeft geleid tot de oprichting van De Back & Sopacua Advocaten.

Joost en Jiri geloven dat u als cliënt centraal moet staan. Zij vinden het belangrijk dat u zich welkom en begrepen voelt. Een directe en goede service met een persoonlijke benadering is daarom een belangrijke pijler binnen het kantoor, net als het leveren van deskundig advies. Dit betekent dat Joost en Jiri u op een open, eerlijke en deskundige wijze zullen inlichten over uw rechtspositie en over uw kansen op succes in het geval u bent verwikkeld in een juridische procedure of overweegt een juridische procedure te starten,  ook al zou het advies financieel gezien minder voor het advocatenkantoor uitpakken. Joost en Jiri geloven in het motto dat een tevreden cliënt zal terugkomen.

De Back & Sopacua Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Bureau Bezwaar Uitkeringen advocatennetwerk .

Blogs van dit kantoor

Dit kantoor heeft nog geen blogpublicaties

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.