mr. J. Sopacua

mr. J. Sopacua

De Back & Sopacua Advocaten

Over de advocaat

Hallo, mijn naam is Jiri Sopacua. Voordat ik samen met Joost dit kantoor ben begonnen heb ik bij een advocatenkantoor in Rotterdam gewerkt dat zich voornamelijk toelegt op het aanbestedingsrecht, het verbintenissenrecht en het mededingingsrecht. Daarnaast heb ik mij sinds mijn rechtenstudie altijd bezig gehouden met rechtsgebieden met een sociale dimensie, zoals het sociaal zekerheidsrecht en het vreemdelingenrecht.

Net zoals bij Joost kunt u bij mij terecht voor alle juridische kwesties van algemene aard, in het bijzonder voor contractuele en bestuursrechtelijke kwesties. Vanwege mijn uitgebreide kennis van het Europees en internationaal recht kan ik ten aanzien van het vreemdelingenrecht, het aanbestedingsrecht en het mededingingsrecht van meerwaarde voor u zijn aangezien deze rechtsgebieden overwegend voortkomen uit het Europees en internationaal recht.

mr. J. Sopacua is advocaat bij De Back & Sopacua Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.