mr. J. Sopacua

mr. J. Sopacua

De Back & Sopacua Advocaten

Over de advocaat

Goedendag, mijn naam is Jiri Sopacua. Ik ben advocaat geworden, omdat ik hart heb voor de maatschappij en de mensen die daar onderdeel van uitmaken. Ik ben gespecialiseerd in onder meer het socialezekerheidsrecht en behandel zaken waarin de burger in conflict is geraakt met de overheid, bijvoorbeeld omdat de uitkering is stopgezet, ingetrokken en/of herzien.

Omdat de overheid een grote discretionaire bevoegdheid geniet en de rechter marginaal toetst – de rechter gaat niet op de stoel van de overheid zitten en toetst alleen maar of de overheid een besluit in een gegeven geval in redelijkheid, gelet op de daarbij betrokken belangen, had mogen nemen – staat u als burger al snel met 1-0 achter wanneer u een beslissing van de overheid wilt aanvechten. Juridische kennis en ervaring is vereist om deze achterstand zoveel mogelijk te dichten. Heeft u hulp nodig met het opstellen en indienen van een bezwaar-, beroep- en/of hoger beroepschrift gericht tegen een uitkering bij de gemeente, het UWV of de SVB aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

 

 

mr. J. Sopacua is advocaat bij De Back & Sopacua Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.