Sarikas & Agayev Advocaten Rotterdam

Sarikas & Agayev Advocaten

Rotterdam

Over het kantoor

Gezien de toenemende juridisering van onze maatschappij zijn juridische vraagstukken veelal complex en hebben zij betrekking op meerdere rechtsgebieden. Een betrokken en deskundig advocaat is dan van essentieel belang. Door goed advies en begeleiding kunnen conflicten en procedures vaak worden vermeden. Sarikas & Agayev Advocaten is een ambitieus advocatenkantoor met een verfrissende kijk op de advocatuur. Wij geloven in de kracht van een kleinschalig, gespecialiseerd kantoor dat herkenbaar is voor de cliënten, gemakkelijk toegankelijk, met samenwerking in teamverband, korte lijnen en duurzame verhoudingen met cliënten. Ons kantoor is gevestigd op het Mathenesserplein in Rotterdam. Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk, met accenten op het huurrecht, het aansprakelijkheidsrecht, het contractenrecht, het arbeidsrecht en het consumentenrecht. Bij Sarikas & Agayev Advocaten staat te allen tijde het belang van de cliënt voorop. Zowel particulieren als bedrijven worden door Sarikas & Agayev Advocaten geadviseerd en zo nodig bijgestaan in procedures. In eerste instantie zal onderzocht worden of een doelgerichte oplossing buiten de rechtbank gevonden kan worden, om zo langdurige en vaak kostbare procedures te voorkomen. Lukt dat niet dan zetten wij zo nodig de eerste stap in de rechterlijke procedure. Wij bieden juridische dienstverlening op zowel betalende basis als op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel 'het toevoegingsstelsel' genoemd. U betaalt dan geen uurtarief maar een door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde eigen bijdrage. Deze is afhankelijk van uw inkomen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een vast tarief af te spreken. U kunt altijd op korte termijn bij ons terecht. Maak meteen een afspraak.


Sarikas & Agayev Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Bureau Bezwaar Uitkeringen advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.5

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.