mr. Ali Agayev

mr. Ali Agayev

Sarikas & Agayev Advocaten

Rotterdam

Over de advocaat

Ali woont sinds 2001 in Nederland. Hij stelde zich ten doel op te komen voor de zwakkeren in de samenleving. Hij was van mening dat hij zijn doel slechts kon realiseren door een advocaat te worden.

In 2006 begon hij, na het afronden van Gymnasium, aan de rechtenopleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ali was met name geïnteresseerd in mensenrechten. Hij koos na het afronden van de bacheloropleiding Nederlands Recht in 2009 voor International and European Public Law die hij in mei 2011 afrondde. Als student heeft Ali stage gelopen op twee advocatenkantoren in de regio Rotterdam-Rijnmond. Tevens heeft hij als vrijwilliger gewerkt voor de juridische afdeling van het Vluchtelingenwerk in Schiedam. Daarnaast heeft hij stage gelopen bij de Netherlands Helsinki Committee in Den Haag, een NGO die zich met name bezighoudt met mensenrechten in voormalige Oostbloklanden.

Ali heeft één jaar als juridisch medewerker op een kantoor in Rotterdam gewerkt waar hij zich bezighield met vreemdelingenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Sinds begin 2014 werkt Ali bij Frouws Advocaten. Hij houdt zich bezig met vreemdelingenrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Ali spreekt naast het Nederlands ook Engels, Turks en Azerbeidzjaans.mr. Ali Agayev is advocaat bij Sarikas & Agayev Advocaten in Rotterdam.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.