mr. Dilek Sarikas

mr. Dilek Sarikas

Sarikas & Agayev Advocaten

Rotterdam

Over de advocaat

Dilek Sarikas studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Dilek beoefent de algemene rechtspraktijk uit, met accenten op het huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en het consumentenrecht.

Gedurende haar opleiding heeft zij juridisch ervaring opgedaan bij een grote woningbouwcorporatie, alwaar zij onder meer betrokken is geweest in huurrechtelijke zaken op het gebied van overlast, onbevoegde onderhuur, hennepteelt, medehuurderschap en incasso procedures. Dankzij haar achtergrond in de volkshuisvesting is Dilek als geen ander in staat om in huurrechtelijke zaken te adviseren en daar waar nodig te procederen.

Bovendien verrichtte Dilek met veel passie juridisch advieswerk bij de Rechtswinkel. Haar stageperiode heeft zij volbracht bij de Rechtbank Rotterdam op de sector strafrecht alwaar zij voornamelijk te maken heeft gehad met het jeugdstrafrecht.mr. Dilek Sarikas is advocaat bij Sarikas & Agayev Advocaten in Rotterdam.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.