Timmer & Hoesenie Advocatuur Rotterdam

Timmer & Hoesenie Advocatuur

Rotterdam

Over het kantoor

Timmer & Hoesenie Advocatuur is een klein advocatenkantoor gevestigd op steenworp afstand van de rechtbank Rotterdam. Het kantoor biedt zowel voor particulieren als ondernemingen hoogwaardige juridische dienstverlening tegen een betaalbaar tarief. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen betalende of pro deo zaken.

De advocaten zetten zich voor al uw zaken met niet aflatende energie in. Zij geven de voorkeur aan een persoonlijke benadering en een hechte en nauwe samenwerking met cliënten. Zo kan er tot de kern van uw zaak worden gekomen en kunnen uw belangen optimaal worden behartigd.


Timmer & Hoesenie Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Bureau Bezwaar Uitkeringen advocatennetwerk.

Blogs van dit kantoor

Dit kantoor heeft nog geen blogpublicaties

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.