mr. K. (Kim) Hoesenie

mr. K. (Kim) Hoesenie

Timmer & Hoesenie Advocatuur

rotterdam

Over de advocaat

Ik hou mij onder meer bezig met de regelgeving op het gebied van uitkeringen (waaronder bijstandsuitkering, WW-uitkering, WIA-uitkering of een ziektewetuitkering).

Is uw uitkering gestopt, opgeschort, afgewezen en/of teruggevorderd, en bent u het daar niet mee eens? Ik kan u bijstaan in:

 • bezwaar
 • (hoger)beroep
 • het aanvragen van voorlopige voorzieningen

Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en heb daarna drie jaar gewerkt als kandidaat-notaris in Rotterdam. In 2010 ben ik overgestapt naar de advocatuur. Ik ben begonnen als juridisch medewerkster bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam. Van januari 2012 tot en met december 2016 ben ik op dat kantoor werkzaam geweest als advocaat. In januari 2017 ben ik samen met mr. L.A.E. Timmer een nieuw kantoor gestart onder de naam Timmer & Hoesenie Advocatuur. Daarnaast ben ik als vrijwilliger verboden aan Stichting Dock waar ik wekelijks op het inloopspreekuur mensen met raad en daad bijsta bij allerlei soorten problemen.mr. K. (Kim) Hoesenie is advocaat bij Timmer & Hoesenie Advocatuur in Rotterdam.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.