Versteegh c.s. Advocaten Den Haag

Versteegh c.s. Advocaten

Den Haag

Over het kantoor

Is uw uitkering beëindigd, ingetrokken of wordt deze zelfs van u teruggevorderd? Onze advocaten staan u direct met raad en daad bij. Is er ook een boete aan u opgelegd of is de gemeente voornemend dit te doen? Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Vaak is het onduidelijk waarom de gemeente hiertoe overgaat. Een gesprek met gemeente zit er vaak niet in, de deur zit meteen dicht. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw aanvraag wordt afgewezen. Ervaart u ook veel onbegrip bij de gemeente en is het niet duidelijk waarom u geen uitkering krijgt?  Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u direct adviseren en – met uw toestemming - de zaak voor u overnemen. Op die manier kunnen wij u ontzorgen en hoeft u zelfs nergens meer aan te denken. Het is al vervelend genoeg dat u geen inkomen heeft en zo in grote financiële problemen terecht komt.

Als gespecialiseerde advocaten kennen wij de weg en daar kunt u mooi gebruik van maken. Procedures tegen de gemeente zijn vaak langlopend en u kunt niet altijd op begrip rekenen wanneer het gaat om uw financiële situatie. Is de bodem van de put nu echt in zicht? Dan kunnen wij voor u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank. Dit verkort de periode dat u op een beslissing hoeft te wachten.
Versteegh c.s. Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Bureau Bezwaar Uitkeringen advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.