mr. B.W.N. van den Oever

mr. B.W.N. van den Oever

Versteegh c.s. Advocaten

den-haag

Over de advocaat

Mijn naam is Bianca van den Oever en ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Als advocaat houd ik me vooral bezig met problemen rondom de uitkering, incassogeschillen en strafzaken.

Wat met name lastig is als je met soortgelijke zaken in aanraking komt, is dat je procedeert tegen een hele grote partij. De gemeente, het UWV, een deurwaarderskantoor of zelfs het Openbaar Ministerie. Hulp van een deskundige advocaat die dezelfde taal spreekt, is dan wel zo prettig. Inmiddels heb ik al een groot aantal cliënten naar tevredenheid bijgestaan en hopelijk zullen er nog velen volgen! Mocht u op zoek zijn naar een advocaat die uw zaak meteen oppakt, u kan voorzien van deskundig advies en daarnaast oog heeft voor uw belangen. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Versteegh Advocaten kunt u ten alle tijden bereiken en staan direct voor u klaar.mr. B.W.N. van den Oever is advocaat bij Versteegh c.s. Advocaten in Den Haag.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.