mr. L.A. Versteegh

mr. L.A. Versteegh

Versteegh c.s. Advocaten

den-haag

Over de advocaat

Zoekt u een topadvocaat die zich met veel daadkracht inzet voor uw zaak? Dan bent u bij
mr L.A. Versteegh aan het juiste adres.

Mr Versteegh is in 2010 afgestudeerd aan de universiteit van Leiden en is daarna direct beëdigd. Zij is advocaat in hart en nieren. Sindsdien heeft zij al zeer veel cliënten naar volle tevredenheid bijgestaan. Inmiddels heeft zij al jarenlang een goedlopende praktijk met tevreden cliënten. Zij komen altijd bij haar terug en roemen haar vanwege haar doeltreffendheid en pro actieve manier van handelen. Zij is direct, sociaal vaardig en kundig. Dit is wel zo prettig wanneer u met uw handen in het haar zit. Ook heeft zij geen 9 tot 17 mentaliteit en is het kantoor altijd bereikbaar.

Mr Versteegh behandelt veel zaken op het gebied van bijstandsuitkeringen. Door haar ervaring kan zij u direct adviseren en heeft u de meeste kans op succes. Naast bestuursrecht is zij gespecialiseerd in het strafrecht. Daardoor heeft zij veel kennis op het gebied van beschikkingen die betrekking hebben op boetes en terugvorderingen. Zij heeft al een aantal spraakmakende zaken op haar naam staan. Mr Versteegh spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels en Spaans.mr. L.A. Versteegh is advocaat bij Versteegh c.s. Advocaten in Den Haag.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.