Advocatenkantoor Wattilete Arnhem Arnhem

Advocatenkantoor Wattilete Arnhem

Arnhem

Over het kantoor

Advocatenkantoor Wattilete kan worden aangemerkt als een algemene, sociale rechtspraktijk en houdt zich dagelijks bezig met diverse rechtsgebieden. Niet alleen particulieren maar ook ondernemers kunnen hier terecht met hun juridische problemen.

Advocatenkantoor Wattilete streeft er naar om werk van goede kwaliteit te leveren en koppelt die kwaliteit aan betrokkenheid met de cliënt. Onze missie is om onze cliënten de best mogelijke juridische kennis en expertise te leveren en tegelijkertijd onze betrokkenheid bij de samenleving uit te dragen. Het kantoor hanteert een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen of beter gezegd: te voorkomen. Betrouwbaarheid en het stipt uitvoeren van afspraken zijn eigenschappen die wij hoog in het vaandel dragen. Advocatenkantoor Wattilete is gevestigd aan de Rijnkade 37 te Arnhem en grenst aan het horecagedeelte ter plaatse. Het kantoor is per openbaar vervoer uitstekend te bereiken en bevindt zich op loopafstand van het centraal station van Arnhem. Parkeergelegenheid nabij het kantoor is geen enkel probleem. U kunt betaald parkeren op de Rijnkade (ter hoogte van de aanlegplaatsen van de rondvaartboten) of in de parkeergarage aan de Langstraat.


Advocatenkantoor Wattilete Arnhem is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Bureau Bezwaar Uitkeringen advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de LBBU Intakebalie voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Het LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.