Samenwerking met rechtsbijstandsverzekeraars

Het Omnius Advocatennetwerk werkt samen met de meeste rechtsbijstandsverzekeraars. Heeft u een verzekeringspolis? Het kan voorkomen dat uw zaak niet door uw polis wordt gedekt en daarom door uw verzekering wordt afgewezen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en willen dan ook graag een oplossing bieden zodat u toch samen met een advocaat aan de slag kunt gaan met uw zaak.

 

Omnius biedt aan rechtzoekenden met een ongedekte zaak 10% korting op het Omnius-tarief*.

 

Is er sprake van een ongedekte zaak? Neem dan altijd contact op met onze intakebalie. Zij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden en gaan op zoek naar de best passende advocaat voor uw zaak.

 

Uiteraard staan wij ook met voordelige tarieven voor u klaar wanneer u gebruik wilt maken van de vrije advocaatkeuze.

 

* U heeft recht op 10% korting op het Omnius-tarief als u een polisnummer kunt opgeven waaruit blijkt dat u inderdaad verzekerd bent voor rechtsbijstand.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van LBBU voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.