Word deelnemer

Ontdek de voordelen voor uw kantoor

Als deelnemer van LBBU geniet uw kantoor van een aantal structurele voordelen.

Website en kantoorprofiel

LBBU heeft een aantrekkelijke state-of-the-art website gericht op de juiste doelgroep. Samen met een slimme mobiele website ontvangen we elke maand een groot aantal bezoekers. Elke deelnemer krijgt een uniek en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en de advocaten/mediators. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel optimaal vindbaar wordt. Wij brengen de bezoekers in contact met uw kantoor.

Waardevolle aanvragen doorgestuurd

Via onze websites, intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Deze aanvragen zetten wij graag aan elke deelnemer door. Via ons gebruiksvriendelijke Lead Distributie Systeem krijgt elke advocaat/mediator digitaal alle aanvragen doorgestuurd.

Optimale bereikbaarheid

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan elk kantoor doorsturen. Op deze manier is uw kantoor niet alleen optimaal bereikbaar maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

Samenwerking met Premium Partners

LBBU is een unieke landelijke formule met veel lokale kantoren door heel Nederland. Vanuit dat perspectief is LBBU ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met allerlei belangrijke premium partners. Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

Kwaliteitsnetwerk

U sluit zich aan bij een kwalitatief netwerk van familierecht advocaten en mediators. Allen staan voor service & vakkundigheid. Bovendien kunnen kantoren ook onderling zaken binnen het netwerk aan elkaar doorspelen.

Kostenbesparing

Als het grootste advocatennetwerk van Nederland zijn wij in staat om samen met al onze deelnemers een aantrekkelijk kostenvoordeel bij inkoop te behalen. Zo hebben wij inmiddels met Omnius Inkoopcollectief zeer gunstige inkoopafspraken met verschillende premium leveranciers waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 60%. Dat komt neer op ruim € 3.000 per advocaat per jaar. Bijvoorbeeld op het gebied van verzekeringen, juridische bibliotheek, deurwaardersdiensten en opleidingen.

Conform gedragsregels

Deelnemers van LBBU betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van LBBU voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.