Over ons

Elk jaar weten vele duizenden rechtzoekenden LBBU te vinden, ons landelijke kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke en zelfstandige advocaten, gespecialiseerd in uitkeringszaken. Elk deelnemend kantoor staat garant voor bereikbaarheid, service en vakkundigheid. Als u een juridisch probleem heeft met uw uitkering, dan kunt u 7 dagen per week bij ons terecht.

Probleem met uitkering

Met vestigingen door heel Nederland hebben we altijd een kantoor in de buurt van de rechtzoekende. Alle kantoren zijn bovendien 7 dagen in de week bereikbaar via onze centrale Juridische Intakebalie op 088 – 629 00 64 (lokaal tarief) en door middel van het invullen van het contactformulier op de website. Met onze focus op service, klantentevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten zijn wij er voor iedereen die een oplossing zoekt voor een probleem met een uitkering.

Onze geschiedenis

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2014 LBBU opgezet. Met LBBU wordt invulling gegeven aan de veranderende wensen en eisen van de rechtzoekende, met de individuele juridische situatie als uitgangspunt.

Onze beloften

 • Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit.
 • Een gratis intake en snelle reactie.
 • Zeven dagen per week bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend.
 • Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten.

Samen sterk

Alle aangesloten advocaten hebben een eigen profiel op onze website. Dankzij de ‘samen sterk’ formule is LBBU uitgegroeid tot de grootste portal voor uitkeringszaken van Nederland. Met inmiddels ruim 50 vestigingen en vele positieve ervaringen van rechtzoekenden als resultaat. Door onze gezamenlijke marketing hebben wij een goede naam in de markt opgebouwd, waar we trots en zuinig op zijn.

Onze ambitie

Onze ambitie is het nog verder laten uitgroeien van het aantal deelnemende kantoren, met een nog betere regionale dekking. Daarnaast zullen wij blijven werken aan optimale service van de deelnemende kantoren aan alle rechtzoekenden. Verder  zullen wij gezamenlijk een aantal slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende introduceren. Op deze manier maken we het voor de rechtzoekende nog eenvoudiger om zijn uitkeringszaak aan ons voor te leggen op een manier die hem het beste uitkomt.

Met onze focus op service, klanttevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten en mediators willen wij de favoriete keuze zijn van een ieder die een oplossing wenst voor een uitkeringsprobleem.

Pro deo advocaat uitkeringen

Soms is het mogelijk om uitkeringszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat uitkeringen regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De meeste advocaten aangesloten bij LBBU werken waar mogelijk op pro deo basis.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 64
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom LBBU?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van LBBU voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Bewaar uitkeringen
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.