Duidelijke afspraken en tarieven

Opdrachtbevestiging voorkomt verrassingen achteraf

LBBU wil duidelijkheid over tarieven en afspraken. Helderheid scheppen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen cliënt en advocaat overzichtelijk staan beschreven. Met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat de advocaat voor u doet en tegen welk tarief.

Tarieven

Bepaalde juridische vraagstukken lenen zich voor standaardisering en kunnen altijd voor een vaste prijs worden aangeboden. Andere zaken hebben een ‘uniek’ karakter. Dat vereist maatwerk, waardoor prijzen zullen verschillen. De deelnemers van ons advocatennetwerk hebben veel ervaring met uitkeringszaken en zijn vaak goed in staat om van tevoren tijd en kosten in te schatten, om zo tot een vaste prijsafspraak te komen voor een deel of voor de gehele zaak.

Pro deo (Gratis) Advocaat uitkeringen

De advocaat uitkeringen kijkt altijd samen met u of u in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel toevoeging, of pro deo advocaat, of advocaat van onvermogen genoemd. U komt in aanmerking voor een gratis pro deo advocaat uitkeringen als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. De kosten van uw pro deo advocaat worden dan vergoed door de overheid. U betaalt afhankelijk van uw inkomen een eigen bijdrage. De pro deo advocaten van LBBU informeren u graag over uw situatie en kunnen u helpen met uw pro deo aanvraag. Uw advocaat informeert u overigens altijd uit zichzelf over uw recht op gratis pro deo rechtshulp

Altijd de beste rechtshulp

LBBU heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Via LBBU kunt u daarom altijd de beste rechtshulp verkrijgen van een gespecialiseerde en ervaren advocaat uitkeringen ongeacht de hoogte van uw inkomen. Neem bij vragen direct contact op met onze intakebalie.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 64
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom LBBU?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van LBBU voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Bewaar uitkeringen
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.