Werkwijze

Op onze website vindt u informatie over diverse rechtsgebieden, zowel particulier als zakelijk. Ook kunt u via deze site een advocaten en kantoren selecteren die zich hebben toegelegd op een specifiek rechtsgebied en die kantoor houden bij u in de buurt. Om u te helpen bij de keuze van een juiste advocaat hebben wij een aantal tips voor u.

De juristen van de Omnius Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste juridische oplossing en de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn overigens kosteloos en vrijblijvend. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur geopend.

Belangrijke informatie over de Omnius Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Omnius Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Omnius Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact? Kies uw advocaat uit het overzicht

Heeft u een vraag of zaak voor een specifieke advocaat dan kunt u via deze website ook zelf een keuze maken uit alle advocaten die werken bij de advocatenkantoren verspreid over heel Nederland. Deze kantoren zijn zelfstandig en van elkaar onafhankelijk, maar zijn allen deelnemer aan het Omnius Advocatennetwerk. Alle advocaten hebben verschillende specialisaties en zijn lid van de Nederlandse Orde van advocaten.

Pro deo (gesubsidieerde rechtsbijstand)

Soms is het mogelijk om uw zaak op basis van pro deo te behandelen (toevoeging). Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten kunnen op pro deo-basis (gesubsidieerde rechtsbijstand) werken.

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste advocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 64
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom LBBU?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van LBBU voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.4

  Over ons

  LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Bewaar uitkeringen
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.