mr. Daan Gijzen

mr. Daan Gijzen

Advocatenkantoor Gijzen

Heerlen

Over de advocaat

mr. D.M. (Daan) Gijzen studeerde diverse disciplines aan de Universiteit van Utrecht, Maastricht en Tilburg, waaronder met name het Nederlands recht. In 1999 is hij beëdigd als advocaat. Hij is gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht. Wanneer u een probleem heeft op dit gebied, helpt Daan u hier graag bij.

Als advocaat ontwikkelde hij specialisaties in het huur- en arbeidsrecht, gevolgd door een specialisatie in het bestuursrecht (sociale zekerheid) en bedrijfs- en faillissementsrecht. Op deze rechtsgebieden gaf hij gedurende tien jaar onderwijs op HBO plus-niveau. Daarnaast ontwikkelde hij een specialisatie op het gebied van het personen- en familierecht, welke door de Raad voor Rechtsbijstand wordt erkend. Goede kennis van voorgaande rechtsgebieden is onmisbaar in het personen- en familierecht en vice versa. Een niet-jurist zou versteld staan van hoeveel feiten en omstandigheden in een familierechtelijke situatie rechtstreeks dezelfde werking hebben in een bedrijf. En andersom.

Daan’s voorliefde ligt nog steeds in de werkwijze welke hem voorstaat: met integriteit en respect, maar zeker ook efficient en doeltreffend, desnoods doortastend.mr. Daan Gijzen is advocaat bij Advocatenkantoor Gijzen in Heerlen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van LBBU voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.