Advocatenkantoor Waalsprong Advocaten Nijmegen

Advocatenkantoor Waalsprong Advocaten

Nijmegen

Over het kantoor

Advocatenkantoor ‘Waalsprong Advocaten’, gevestigd aan de Jonagoldstraat 13 te Nijmegen, streeft preventieve advocatuur na en wil het recht voor iedereen toegankelijk maken. Preventieve advocatuur dient ertoe problemen in der minne te schikken en verdere problemen te voorkomen. Daarmee bent u als cliënt(e) tenslotte het beste gediend en bespaart u veel geld. Een procedure opstarten bij de rechtbank kan alsnog in een later stadium.

Ons kantoor kenmerkt zich door kwaliteit, integriteit en een op resultaat gerichte aanpak. Laagdrempeligheid en heldere communicatie staan bij ons voorop.
Onze dienstverlening kenmerkt zich door met betrokkenheid en op deskundige wijze de belangen van onze cliënten te behartigen. Het team van advocaten met ieder eigen specialisaties, biedt een breed pakket op het gebied van de juridische dienstverlening en procespraktijk, zowel aan ondernemers als aan particulieren.
Alhoewel het merendeel van het cliëntenbestand in Gelderland is gevestigd, strekt de zakelijke juridische dienstverlening zich over geheel Nederland uit.


Advocatenkantoor Waalsprong Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het LBBU Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom LBBU?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van LBBU voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van LBBU behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

LBBU is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een LBBU advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.