mr. Suzan de Jong

mr. Suzan de Jong

Advocatenkantoor Suzan de Jong

Groningen

Over de advocaat

In 2000 ben ik voor het eerst beëdigd als advocaat. Ik werkte toen bij een kantoor met 6 advocaten en heb ervaring opgedaan op verschillende rechtsterreinen.  Vanaf 2006 heb ik gewerkt bij een rechtsbijstandsverzekering en mij volledig verdiept in arbeids- ambtenaren- en sociaal zekerheidsrecht.  In deze periode heb ik ook een postdoctorale leergang arbeidsrecht bij de Rijksuniversiteit Groningen behaald. De laatste jaren kreeg ik steeds meer te maken met zaken waarin arbeidsongeschiktheid speelde. Ik vond het boeiend om mij daar verder in te specialiseren. In 2018 ben ik weer begonnen als advocaat, gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht en ambtenarenrecht.

 

Met de mensen bekijk ik hoe in hun specifieke situatie het probleem het beste kan worden aangepakt en probeer ik escalatie te voorkomen. Het liefst doe ik dat buiten de rechtszaal. Dat kan betekenen dat bij bepaalde ontwikkelingen de aanpak moet worden bijgesteld. Verder kan het zijn dat ik eerst adviseer op de achtergrond of ik probeer zo snel mogelijk met alle partijen in gesprek te komen. Steeds blijf ik kijken wat de beste keuze is in een situatie. Dat kan ook een hele praktische keuze zijn. Ik houd regelmatig contact met cliënten zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Dat doe ik graag in duidelijke en begrijpelijke taal.mr. Suzan de Jong is advocaat bij Advocatenkantoor Suzan de Jong in Groningen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.