Advocatenkantoor Suzan de Jong

Advocatenkantoor Suzan de Jong

Groningen

Over het kantoor

Advocatenkantoor Suzan de Jong is een kantoor in Groningen gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Het kantoor verleent rechtshulp aan  cliënten in Noord Nederland.

Door de beperkte omvang van het kantoor is er voldoende aandacht en ruimte voor persoonlijke rechtshulp tegen scherpe tarieven. Het kantoor werkt als het kan met vaste prijsafspraken. Cliënten kunnen ook terecht voor rechtshulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoegingen). Het kantoor is aangesloten bij de raad voor rechtsbijstand (high trust) en het juridisch loket. Ook cliënten met een rechtsbijstandsverzekering kunnen bij dit kantoor rechtshulp krijgen.

Heeft u een conflict omdat u niet kunt werken door ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dreigt er ontslag? Het kantoor helpt u met juridisch overleg, onderhandeling met de werkgever of als het nodig is een juridische procedure bij de rechtbank.

Wordt uw uitkering geweigerd, gekort, beëindigd of krijgt u een boete? Het kantoor helpt u met bezwaar en eventueel beroep. Het kantoor beschikt over goede contacten met medische deskundigen voor een medische onderbouwing in arbeidsongeschiktheidszaken.

U kunt bij dit kantoor terecht bij problemen met:

Uitkering

Ontslag

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Loon

Wmo
Advocatenkantoor Suzan de Jong is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.