BvR Advocatuur

BvR Advocatuur

Heesch

Over het kantoor

BvR Advocatuur is gespecialiseerd in de rechtsgebieden personen- en familierecht, letselschade en sociaal zekerheidsrecht. Inmiddels hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd binnen deze rechtsgebieden, zodat u verzekerd bent van een deskundige aanpak van uw juridische geschil.

We zijn een kleinschalig en laagdrempelig kantoor waarin we veel waarde hechten aan een betrokken en betrouwbare samenwerking met onze cliënten. We denken in kansen en mogelijkheden, waarbij duidelijke taal voorop staat. Het streven is ieder geschil op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Mocht een regeling niet mogelijk blijken, dan is de gang naar de rechter natuurlijk snel gemaakt.

Een juridisch geschil gaat vaak verder dan alleen het recht. Soms is er sprake van overlap op sociaal-maatschappelijk en/of financieel vlak. Om deze bredere problematiek goed het hoofd te bieden werkt BvR Advocatuur nauw samen met een netwerk van deskundigen uit de sociaal-maatschappelijke en financiële sector.

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt een inschatting gemaakt van uw kansen en de kosten.

BvR Advocatuur staat u graag bij met een betrokken en resultaatgerichte aanpak van uw juridische geschil.
BvR Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten voor juridisch advies of voor het opstellen van een bezwaarschrift voor uw uitkering. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.5

Over ons

Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten is het kwaliteitsnetwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in uitkeringen. Vind hier een antwoord op uw vragen over bezwaar en beroep voor uitkeringen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Bewaar uitkeringen
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over de verschillende uitkeringen, welke soorten er zijn en wie het besluit over de toewijzing van de uitkering neemt. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaat voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.